graphic ball lighter

 

ПРОГНОЗИРАЙ И СПЕЧЕЛИ!

 

 ИГРАТА: Това е игра с прогнози за мачовете от Националната Баскетболна Лига за Аматьори (НБЛА)! В кръговете са включени мачове от всички региони на страната - ЗАПАД, ЗАПАД (ж), ЦЕНТЪР, ИЗТОК И ЮГ

 

РЕГИСТРАЦИЯ

 

ПРАВИЛА: Всеки участник трябва да се регистрира в сайта с валиден имейл адрес и да прогнозира с точен резултат мачовете включени в програмата. Точките се изчисляват по следния начин:

1. Познат точен резултат - 20т.

2. Познат изход от мач и позната точкова разлика - 10т.

3. Познат изход от мач - 5т.

 

ПОБЕДИТЕЛ: В играта за УМНАТА ТОПКА са включени срещи, които ще се проведат до Коледа! Победител ще бъде този типстър, който събере най-много точки до края на последния кръг. Наградата ще бъде връчена преди коледа!

 

НАГРАДАТА: Спортни магазини "Sport box" и "WILSON" представиха на нашия пазар уникалната баскетболна топка "WILSON X" (connected ball) или както на нас ни допада УМНАТА ТОПКА! Тя е предизвикателство за всеки баскетболен маниак. Чрез вградени сензори топката се свързва със специално разработено от "WILSON" мобилно приложение "APP". Мобилният ти телефон или таблет за минути се превръща във твой собствен статистик в тренировъчния процес! Виж пълната информация ТУК!